Är Du årets bartender 2017!
Boka nu & jobba som bartender redan i sommar.

I Marbella Event Academy´s yta på 550 m2 med nybyggda barer, freepouringstationer, teorisal, barshop, café och uteplats utbildas du till Internationell Bartender!

Nyhet 2017! Exklusiva Jobberbjudanden endast till våra elever på Karma Beach


Nyhet 2017! Nu samarbetar vi med ett av Sveriges största Eventbolag inom Cocktails och catering. Cocktailkungen är med och gästar på Mixologi lektionerna och erbjuder jobb till dig som elev efter skolan.

Utvalda Videos från Bartenderutbildningen i Marbella

Loading…

Efter flera framgångsrika år öppnade Marbella Event Academy upp sina nya lokaler i Marbella Puerto Banus och är Europas modernaste bartendercenter.

Här jobbar vi även i harmoni med Djkurser.se samt Makeupskolan.se.

Internationell Bartenderutbildning med praktik och riktig sprit.
Under din bartenderutbildning så kommer du utbildas i nybyggda barstationer som är uppbyggda från grunden avsedda för vår Bartenderutbildning.

Ni kommer 2 och 2 att få ansvara för öppnings och stängningsrutiner av en barstation och lära er allt därtill som inventering, fylla på kylar, kontrollera barutrustningen etc.
Vi använder oss av riktig sprit och EJ av färgat vatten under lektionerna. Läs mer om kursplanen.

Allt för att du ska kunna arbeta direkt som Internationell Bartender (I.B) i vilken bar som helst direkt efter utbildningen.

Du får även praktik kvällstid samt förmånliga priser på nattklubbar där artister och Dj´s som David Guetta, Snoop Dog och liknande spelar varje sommar.

Barkurser.se är även den enda Bartenderskolan med heta Jobberbjudanden till våra bästa elever.

Loading…
  • Jon Olsson & Janni Delér

    Jon Olsson & Janni Delér

    Besökte MEA på Cocktailskola

Loading…
Top